جامعه پویا -قیمه نجفی یک غذای رسمی مردم عراق است که در ایران هم مورد استقبال قرار گرفته است.
برای تهیه قیمه نجفی حتما از مواد درجه یک استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه قیمه نجفی
گوشت گوسفندی : یک کیلو گرم
پیاز: نیم کیلو
نخود: سه کیلو
رب گوجه فرنگی : چهار قاشق غذاخوری بزرگ
دارچین ، هل ، پودر لیمو عمانی ، فلفل ، نمک : به میزان لازم
بیشتر بخوانید : دستور پخت قیمه مجلسی و نذری جا افتاده با چند ترفند ویژه
طرز تهیه قیمه نجفی
گوشت گوسفندی را با پیاز وزردچوبه تفت میدیم وبعد آب اضافه میکنیم و منتظر میشویم تا خوب بپزد ، حالا نخود را خوب میپزیم وبعد ما بقی پیاز را خلالی کرده وتفت میدهیم تاطلایی شود ، بعد گوشت را ریش میکنیم وخوب با گوشت کوب می کوبیم بعد نخود پخته را خوب هم میزنیم وباگوشت مخلوط میکنیم حالا رب گوجه را با زردچوبه ودارچین و پودر هل و پودر لیمو عمانی وفلفل وادویه مخصوص قیمه نجفی مخلوط کرده و تفت می دهیم وبه مواد اضافه میکنیم وباگوشت کوب خوب می کوبیم این قیمه را خیلی خوب باید بکوبید تامثل حلیم کشدارشود ، حالا پیاز داغ را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا جا بیفتید .
بیشتر بخوانید : طرز تهیه قیمه نثار رستورانی
نکته
حتما نخود را از قبل خیس کنید تا نفخ ان گرفته شود و معده شما اذیت نشود.
بهتر است از گوشت گوسفندی تازه استفاده کنید تا راحت بپزد.
میتوانید از سیر هم در این غذا استفاده کنید تا عطر بهتری داشته باشد.